Advokaters it-behov är inte som andras. Därför skapade vi Saturnus.

Jävskontroll. Fristhantering. Motpartshantering. Okända begrepp i de flesta it-system på marknaden. Men inte i Saturnus Advokatsystem.

Redan 1992 insåg specialisterna bakom Saturnus att advokatbyråers it-behov inte är som andras. Fem år senare såg Saturnus Advokatsystem dagens ljus. Idag har Saturnus ett 90-tal advokatbyråer på kundlistan – från de allra största i landet till kontor med en handfull jurister. Antalet användare är omkring 2 000.
 

Den nya tidens advokatsystem

Saturnus Advokatsystem är utvecklat i nära samarbete med advokatbyråer; för att passa deras rutiner, behov och önskemål. Mer än tjugo års erfarenhet av IT-system för advokater har lärt oss att förstå vad som är viktigt för jurister, ekonomichefer, ekonomer och IT-chefer på advokatbyråer. På så sätt är det enkelt för ditt företag att få snabb respons, goda råd och kundspecifika lösningar.

Just nu pågår den största förändringen i Saturnus historia: resan mot den nya tidens advokatsystem. Utvecklingsarbetet, som är inne i slutfasen, bedrivs i nära samarbete med affärssystemet Rexor.

Nya Saturnus bygger på spetsteknik. Därmed blir det enkelt för dig och dina kollegor att använda mobilen eller surfplattan för att registrera tid/utlägg, bearbeta ärendeinformation samt komma åt rapporter, kontakter och

klientregister. Lägg till det att Nya Saturnus har ett modernt gränssnitt som är enkelt att använda, skapar överblick och effektiviserar ärendehanteringen.
 

Till Saturnus webbplats